• page_bg

Babagan awake dhewe

about us img

DongGuan Wonled lighting Co., Ltd. minangka desainer profesional lan produsen perlengkapan lampu njero ruangan sing diadegake ing taun 2008. Produk rampung utamane diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika.Kita minangka anak perusahaan saka Dong Guan Wan Ming Industry Co., Ltd.

Perusahaan ibu kita Wan Ming diadegake ing taun 1995 lan minangka produser profesional bagean logam ing industri lampu.Produk klempakan ing Aluminium lan Zinc alloy die-casting, tabung logam, tabung fleksibel lan aksesoris sing gegandhengan.Anyar, Wan Ming Group wis dadi salah siji saka prodhusèn utama bagean logam ing lapangan cahya karo watara 800 Staff / buruh lan nyediakke parts kanggo pelanggan kondhang kaya IKEA, PHILIPS lan WALMART.

Perusahaan & produk
kualifikasi

20+ paten anyar praktis, GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV Lan liyane institusi sertifikasi resmi liyane

+
Paten
+
Paten model Utilitas

INTI KOMPETIVITAS

Complete and efficient supply chain system-2

Kualifikasi Tinggi Tim R&D

Tim teknis R&D sing unggul ing industri terus nambah kinerja produk lan ngembangake produk ekstrem kanggo nyukupi kabutuhan pasar sing ganti.

High Qualification Of R&D team

Sistem rantai pasokan sing lengkap lan efisien

Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

On Time service responsiveness-3

Layanan respon cepet

7 * 24-jam tindak lanjut respon, layanan jaringan layanan ing saindhenging donya nyediakake pelanggan karo stabil lan dipercaya layanan apik

ico1

Logistik

Kita duwe sistem pasokan logistik sing trep lan efisien

Kaluwihan layanan

30+ pengalaman
OEM ODM
Tim profesional

Nilai

Pelanggan pisanan
Kerjasama sing jujur
dandan terus-terusan

Kaluwihan layanan

30+ pengalaman
OEM ODM
Tim profesional

kauntungan produk

cahya njero ruangan
Lampu komersial
aksesoris hardware

Nilai

Pelanggan pisanan
Kerjasama sing jujur
dandan terus-terusan

misi perusahaan

Nggawa revolusi menyang donya

Visi perusahaan

Pangembangan, optimasi,
lan ngupayakake nggawe budaya merek

Kanthi pembangunan taun, kita saiki duwe watara 150 Staff / buruh.Kita mbangun sistem lengkap kanggo tim manajemen, R&D, teknik, manufaktur lan jaminan kualitas sing njamin produksi stabil lan syarat kualitas pelanggan.Kami spesialis ing produksi perlengkapan lampu LED kalebu lampu langit-langit, lampu meja, lampu lantai, lampu tembok, liontin lan lampu sorot.Produk sing dirancang dhewe dihargai dening para pelanggan lan mesthi dadi penjual paling apik ing Eropa lan Amerika.Amarga dhukungan gedhe saka perusahaan ibu, kita duwe kaluwihan gedhe babagan rega, jaminan kualitas lan pangiriman bagean logam yen dibandhingake karo produsen liyane.We nyedhiyani produk banget uga layanan apik kanggo pelanggan kang inludig pedagang, importir lan toko DLY langsung.Kita ngarahake nggawe produk sing kompetitif lan berkualitas kanggo para pelanggan, tuwuh lan berkembang bebarengan karo dheweke.Muga-muga kita bisa entuk win-win lan duwe masa depan sing cerah.

BASED ING CHINA, GLOBAL
LAYOUT

Anjog pembangunan kualitas dhuwur karo pamikiran global

Produk Mingpin Optoelektronik wis nyakup luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

Akeh produk wis entuk akeh sertifikasi resmi internasional kayata ETL, TUV, CE, SAA, UL, lsp.

Sertifikasi lan tes institusi kanggo nyukupi standar produk domestik lan internasional.

+
Ngliputi negara
+
Sertifikasi Badan Internasional