• product_bg

Lampu langit-langit LED lampu gantung Lampu Gantung Logam Lampu Langit-langit Mewah Modern

Katrangan singkat:

Lampu gantung: lampu hiasan kelas dhuwur sing digantung saka langit-langit kamar interior.Lampu gantung kanthi cabang logam nggawe perasaan sing maju banget.Panggunaan visual lan cahya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Desain modern klasik ndadekake swasana anget ing omah sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

gfhg (4)
gfhg (1)
gfhg (2)
gfhg (3)

Lampu gantung: lampu hiasan kelas dhuwur sing digantung saka langit-langit kamar interior.Lampu gantung kanthi cabang logam nggawe perasaan sing maju banget.Panggunaan visual lan cahya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Desain modern klasik ndadekake swasana anget ing omah sampeyan.

Perawatan wedhi tembaga klasik nambah kerumitan produk.Dhiameter x 58CM.Dhuwur X120CM.Gunakake pitu lampu candlestick maksimal 40 watt, utawa padha karo LED, sing didol kanthi kapisah.Nalika digunakake bebarengan karo bohlam dimmable, desain kanthi dimmable lan lengen lengkap njaga daya tarik modern.Gaya modern klasik iku sampurna kanggo interior neo-tradisional lan transisi.

Suhu Warna (cct) ora ana
Bahan Body Lampu Kab ora ana
DIY ya wis
Aplikasi villa
Garansi (Taun) 3 taun
Ukuran D580*1200

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita