• product_bg

Metal LED Table Lamp Mripat nglindhungi Dimmable Reading Night Light Acrylic lamp shade tutul dimmer bedside lamp

Katrangan singkat:

Iku kasusun saka basa tripod logam lan pigura, kabeh stainless steel.3 batang ngemot 3 tulip kaca satin.Wis tombol on / off sing ngidini 3 posisi cahya.Saben iyub-iyub kaca wis aman dianakaké dening ring aksi spring logam ing basa stainless steel.


Detail Produk

Tag produk

2
3
1
 (3)
2)
1
(4)

Ringkesan

Nomer Model DT08053-03A
Mode Kontrol Kontrol Tutul
Umur (jam) 30000
Garansi (Taun) 3-Taun
warna Putih Anget
Suhu Warna (CCT) 3000K
certificate_img

Kapabilitas Pasokan

100000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

karton

Pelabuhan

shenzhen

Jeneng produk Lampu Meja Led Kab
Bahan Produk logam + akrilik
Packing kothak werna / karton
Aplikasi njero ruangan / bedside / maca / lsp.
Garansi 3 taun

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita