• warta_bg

Kabar

  • Cara milih lampu kantor?

    Cara milih lampu kantor?

    Tujuan saka cahya ruang kantor yaiku kanggo nyedhiyakake karyawan kanthi cahya sing dibutuhake kanggo ngrampungake tugas kerja lan nggawe lingkungan cahya sing apik lan nyaman.Mulane, panjaluk ruang kantor dadi telung poin: fungsi, kenyamanan, lan ekonomi.1.Lampu neon...
    Waca liyane
  • Kanggo desain lampu vila, sampeyan mung kudu entuk wolung spasi iki

    Kanggo desain lampu vila, sampeyan mung kudu entuk wolung spasi iki

    Kanggo desain lampu villa, kepiye carane nginstal lan ngatur lampu supaya fungsi lampu lan kesehatan ilmiah bisa harmonis?Miturut ringkesan, aku mikir yen area vila biasane relatif gedhe, lan bakal gampang dingerteni yen kita njlèntrèhaké accordi...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan cara pemilihan telung jinis lampu ditepungake

    Karakteristik lan cara pemilihan telung jinis lampu ditepungake

    Saliyane dekorasi dhasar ing dekorasi kulawarga saben wong, sing paling penting yaiku milih perabot lan lampu kanthi gaya dekorasi omah sakabèhé.Ana macem-macem jinis lampu lan lampion, nanging uga duwe ciri dhewe.Kita bisa uga ora ngerti akeh babagan carane ...
    Waca liyane
  • Dekorasi omah - tips pilihan cahya sing penting

    Dekorasi omah - tips pilihan cahya sing penting

    Panggunaan lampu meja lan lampu omah ora bisa dihindari.Bisa diarani lampu lan lentera minangka barang utama dekorasi kamar.Lampu sing beda-beda duwe fungsi sing beda-beda ing wilayah lokal sing beda-beda, lan karakteristike beda-beda.Ana pirang-pirang jinis lampu lan lampion ing pasar ...
    Waca liyane
  • Apa Lampu Dinding?

    Apa Lampu Dinding?

    Lampu tembok dipasang ing tembok interior lampu hiasan tambahan, umume nganggo kap lampu kaca susu.Daya bohlam lampu kira-kira 15-40 watt, cahya elegan lan harmonis, bisa dekorasi lingkungan elegan lan sugih, utamané kanggo kamar mentas nikah.Lampu dinding dipasang...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo Ceiling Lamps

    Pambuka kanggo Ceiling Lamps

    Lampu langit-langit minangka jinis lampu, kaya jeneng kasebut amarga rata ing ndhuwur lampu, sisih ngisor instalasi wis dipasang kanthi lengkap ing atap sing diarani lampu langit-langit.Sumber cahya yaiku bohlam putih biasa, lampu neon, lampu discharge gas intensitas dhuwur, lampu tungsten halogen, LE ...
    Waca liyane
  • Cara ngadili rasionalitas desain lampu omah

    Cara ngadili rasionalitas desain lampu omah

    Cahya iku soko karo emosi lan basa.Yen dirancang kanthi wajar, bakal nggawe urip, kerja lan sinau sampeyan kepenak lan gampang.Ing nalisir, iku bakal nggawe sampeyan upset saka wektu kanggo wektu, lan malah mengaruhi kesehatan fisik lan mental, kang utamané katon ing cahya ngarep ...
    Waca liyane
  • Pandhuan desain lampu kamar turu iki dirancang kanggo ngobati insomnia

    Pandhuan desain lampu kamar turu iki dirancang kanggo ngobati insomnia

    Kita ora perlu ngomong luwih akeh babagan cilaka yen turu nganti telat, lan kita ora bakal mbaleni maneh ing kene.Nanging, ora bisa dipungkiri yen akeh wong sing ora sengaja turu awan, lan malah turu ing amben awal banget, nanging amarga macem-macem alasan, dheweke isih gagal turu kanthi cepet.Mulane, ing p...
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih peralatan cahya?

    Cara kanggo milih peralatan cahya?

    Sanajan lampu lan lampu minangka industri sing wis ana pirang-pirang taun, minangka konsumen biasa, kita mesthi duwe keraguan babagan urip kanthi cara iki.Ing tangan siji, lampu saiki dadi luwih rumit lan maneka warna saka segi gaya, wujud, jinis lan paramèter sumber cahya ...
    Waca liyane
  • Carane milih lampu gantung?

    Carane milih lampu gantung?

    1. Fitur Chandelier cocok kanggo kamar urip.Ana pola lampu gantung paling akeh, sing umum digunakake yaiku lampu gantung kandil gaya Eropa, lampu gantung gaya Cina, lampu gantung kristal, lampu gantung parchment, lampu gantung fashion, lampion tutup kerucut, lante tutup datar runcing...
    Waca liyane
  • Ngerti rahasia suhu warna

    Ngerti rahasia suhu warna

    Yagene desain dekorasi sing padha, nanging efeke beda banget?Temenan kabeh mebel digawe saka bahan sing padha, apa perabote wong liya katon luwih maju?Kanthi lampu lan lentera sing padha, omahe wong liya apik banget, nanging omah sampeyan mesthi dadi ...
    Waca liyane
  • Cahya lampu

    Cahya lampu

    Ing dekorasi, lampu lan lentera minangka barang sing ora bisa dipisahake, ora dadi barang dekorasi, nanging kabutuhan urip sing paling dhasar.Pisanan, konsep dhasar saka cahya gawean Kanggo pirembagan bab cahya gawean, kita kudu ngerti konsep dhasar saka cahya: Flux luminous: ene sumringah ...
    Waca liyane