• product_bg

Lampu lantai LED modem Nordic 28W lampu lantai njero ruangan

Katrangan singkat:

Perusahaan kita njanjeni kabeh konsumen karo produk kelas siji uga layanan post-sale sing paling marem.We warmly welcome konsumen biasa lan anyar kanggo gabung kita kanggo New Arrival China China Indoor Dekorasi Tube Light New Design LED Corner Floor Lamp, Our Company wis darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan stabil ing rega competitive, nggawe saben customer wareg karo kita. produk lan layanan.

New Arrival China China LED Corner Floor Lamp, Simple LED Corner Floor Lamp, Barang dagangan kita utamane diekspor menyang Asia Tenggara Euro-Amerika, lan dodolan menyang kabeh negara kita.Lan gumantung saka kualitas banget, rega cukup, layanan paling apik, kita wis tak saran apik saka pelanggan jaban rangkah.Sampeyan olèh gabung kita kanggo liyane kemungkinan lan keuntungan.We welcome pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca saka kabeh bagéan donya kanggo hubungi kita lan ngupaya kerjasama kanggo keuntungan bebarengan.


Detail Produk

Tag produk

product
2
主图
1
3
2
4

Ringkesan

Ukuran (MM) 300 * 300 * 1430 mm
Daya (W) 28
Packing Karton + busa + tas PC
Bobot (KG) 5.2
Fitur katon ayu, perlindungan mripat, garansi 3 taun
61

Kapabilitas Pasokan

100000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

karton

Pelabuhan

shenzhen

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

certificate_img

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

Kualifikasi tim sales sing kuwat lan profesional mesthi ana ing kene karo sampeyan 36 jam.Pls bebas ngubungi kita kapan wae yen sampeyan butuh dhukungan profesional kanggo peralatan lampu.

MINGPIN PHOTOELECTRIC LIGHTING CO., LTD

Alamat: No. 12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita