• page_bg

Layanan

Sistem rantai pasokan sing lengkap lan efisien

Kanthi proses lan mekanisme koordinasi rantai pasokan sing sampurna, bisa kanthi cepet koordinasi lan cocog karo pasokan lan panjaluk, mujudake manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

Hotline: +86 136 2262 4429

Nakoni, nyelidiki:sales@gdwonledlithg.com

oem

OEM/ODM

Nyedhiyani layanan OEM / ODM profesional

De

Desain lan pangembangan

kita duwe desain insinyur profesional lan tim pangembangan

Lo

Logistik

Kita duwe sistem pasokan logistik sing trep lan efisien

Pre-sale

Pre-sale

Pengujian ing situs, desain lan evaluasi program.

Nyedhiyani solusi biaya-efektif miturut kabutuhan pangguna.

After-sales

Sawise-sales

Usulake pangopènan produk lan operasi teknis.

Transformasi skema lan karya ekspansi.

Pledge

Sumpah

Sistem layanan global.

Tim layanan teknik profesional 7 * 24 jam dukungan layanan teknis.

Panuntun teknis gratis sajrone instalasi peralatan.

Garansi gudang suku cadang cukup.