• news_bg
  • Floor Lamp Upright Lamp High-class Simplicity Radian Fluent Modern Style

    Lampu Lantai Lampu Tegak Kelas Tinggi Kesederhanaan Radian Fluent Gaya Modern

    Lampu Lantai Radian nggumunake kanthi wujud asli lan cahya sing apik banget, lan kecanggihan modern.Wangun unik, Bahan Badan lampu digawe saka Aluminium, Bahan Shade digawe saka Plastik, desain optik inovatif lan kesederhanaan geometris.Lampu lantai iki sampurna kanggo ruang tamu, kamar turu, lan omah lan liya-liyane. Iki uga minangka pertunjukan, nggawa sentuhan seni ing ruangan kasebut.Iki nyukupi kabutuhan lampu lokal lan dekorasi lingkungan omah.Modeling fashion sing unik lan panggunaan sing trep nggawe luwih populer.

  • LED ceiling lamp pendant lights Chandelier Metals Modern Luxury Ceiling light

    Lampu langit-langit LED lampu gantung Lampu Gantung Logam Lampu Langit-langit Mewah Modern

    Lampu gantung: lampu hiasan kelas dhuwur sing digantung saka langit-langit kamar interior.Lampu gantung kanthi cabang logam nggawe perasaan sing maju banget.Panggunaan visual lan cahya bisa nyukupi kabutuhan sampeyan. Desain modern klasik ndadekake swasana anget ing omah sampeyan.

  • Chandelier Lamp LED Pendant Lamp Remote Control Hanging Lamp Nordic Shape Light

    Lampu Gantung Lampu Gantung LED Lampu Gantung Remote Control Lampu Bentuk Nordic

    Lampu gantung LED wonled kanthi desain minimalis Nordic.Lampu gantung kabeh digawe saka bahan aluminium, sing nduweni efek boros panas sing apik lan bobot entheng.Kanthi desain optik sing inovatif lan wangun geometris sing prasaja, lampu gantung iki minangka potongan sing sampurna kanggo nggawa kecemerlangan menyang swasana sing mulyo lan nambah sentuhan karakter kanggo nandheske suasana ruangan.Lampu gantung sing canggih iki cocog kanggo aplikasi omah lan komersial lan katon paling apik ing ruang modern kayata ruang tamu, ruang makan, kafe, studio lan loteng.

  • Modern table light metal wireless table lamp|Rechargeable LED Table Lamp

    Lampu meja modern logam lampu meja nirkabel|Lampu Meja LED sing bisa diisi ulang

    Lampu Meja Modern digunakake kanggo 8-10 jam kualitas dhuwur Lampu Meja LED sing bisa diisi ulang.Wangun unik, dimmable tutul 3-langkah, desain optik inovatif lan kesederhanaan geometris.Lampu meja iki sampurna kanggo ruang tamu, bar musik, camping, hiking lan lelungan, lan sapiturute. Iki minangka lampu meja sing dipimpin cilik sing tahan lama lan nggawa teknologi LED canggih kanggo karya logam sing elegan kanggo nggawe suasana sing anget lan ngundang.

  • Glass lamp shade nordic light ceiling lamp modern lighting for home mounted

    Kaca lampu kap lampu nordic lampu langit-langit lampu modern kanggo omah dipasang

    Nganggep tugas lengkap kanggo nyukupi kabeh kabutuhan para pembeli;entuk kemajuan sing terus-terusan kanthi promosi kemajuan para klien;tuwuh dadi partner koperasi permanen final klien lan nggedhekake kapentingan purchasers kanggo Pabrik Promosi China Metal Ceiling Light / Metal Pendant Light, We warmly welcome partisipasi gumantung ing keuntungan bebarengan ditambahaké ing cedhak mbesuk.

    Pabrik Promotional China Pendant Light, Lampu Langit-langit, Ing mangsa ngarep, kita janji bakal nyedhiyakake produk lan solusi sing berkualitas tinggi lan luwih larang regane, luwih efisien sawise layanan dodolan kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad kanggo pangembangan umum lan entuk manfaat sing luwih dhuwur.

  • Adjustable angle Surface Mounted Lamp For Home Spot Light Led Spotlight Led Ceiling Light Indoor wall lamp

    Sudut sing bisa diatur Permukaan Dipasang Lampu Kanggo Lampu Sorot Omah Led Sorotan Lampu Langit-langit Led Lampu Dinding Dalam Ruangan

    Strip lampu sorot linier multi-lampu kanthi warna putih matte kanthi sirah poros silinder cendhak sing ana ing piring persegi panjang sing jero kanthi sudhut bunder.Sorotan iki becik kanggo pawon, ing ngendi wae dibutuhake cahya ekstra, sampeyan bisa nyetel cahya kanggo ngarahake persis ing ngendi sampeyan butuhake.Sampeyan bisa milih kanggo nggunakake ing langit-langit utawa ing tembok.

  • Luxury Living Room Light

    Cahya Ruang Urip Mewah

    Diprodhuksi dening MPLT, lampu lantai kasebut narik kawigaten kanthi wujud asli sing atraktif lan cahya sing apik banget, nyedhiyakake kecanggihan modern kanthi visual sing nggumunake.Ciptaan sing narik ati minangka perkawinan desain lan teknologi sing sampurna tanpa kompromi.Lampu iki luwih saka mung lampu lantai sing nyedhiyakake cahya kualitas dhuwur.Iki uga minangka pertunjukan, nggawa sentuhan seni menyang ruang interior lan nggawe hubungan emosional antarane wong lan dekorasi arsitektur.Iki nampilake tampilan sing canggih kanthi bentuk sing resik, ngrayakake keajaiban cahya liwat teknik optik sing canggih.Cahya visual sing nggumunake nyedhiyakake kombinasi dual suasana sing nyaman lan penekanan sing apik.

    Kanthi nyuda wujud lan perhatian sing ora kompromi kanggo rincian, Sento Terra terus ngupayakake desainer Jerman kanggo kesederhanaan visual lan keunggulan teknik.Desain sing nggumunake nandheske ekspresi murni saka estetika minimalis, mbantu nyampur karo setelan modern, dadi ruang tamu, kamar turu utawa kantor.

  • Nordic modem LED floor Lamp 28W indoor floor light

    Lampu lantai LED modem Nordic 28W lampu lantai njero ruangan

    Perusahaan kita njanjeni kabeh konsumen karo produk kelas siji uga layanan post-sale sing paling marem.We warmly welcome konsumen biasa lan anyar kanggo gabung kita kanggo New Arrival China China Indoor Dekorasi Tube Light New Design LED Corner Floor Lamp, Our Company wis darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas dhuwur lan stabil ing rega competitive, nggawe saben customer wareg karo kita. produk lan layanan.

    New Arrival China China LED Corner Floor Lamp, Simple LED Corner Floor Lamp, Barang dagangan kita utamane diekspor menyang Asia Tenggara Euro-Amerika, lan dodolan menyang kabeh negara kita.Lan gumantung saka kualitas banget, rega cukup, layanan paling apik, kita wis tak saran apik saka pelanggan jaban rangkah.Sampeyan olèh gabung kita kanggo liyane kemungkinan lan keuntungan.We welcome pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca saka kabeh bagéan donya kanggo hubungi kita lan ngupaya kerjasama kanggo keuntungan bebarengan.

  • 3W clip lamps bedroom beside clamp light kids reading room on off switch table light

    3W klip lampu kamar turu ing jejere clamp cahya kamar maca bocah-bocah ing mateni ngalih lampu meja

    Lampu kerja kanthi warna ireng iki minangka lampu klip serbaguna sing praktis lan apik gayane sing dirancang kanggo digunakake ing ngendi wae lan kanggo acara apa wae.Lampu meja LED bisa gampang dipasang lan dipasang ing macem-macem perabot, kayata meja utawa rak, lan duwe fitur dimming telung tingkat kanthi padhang sing bisa diatur lan kontrol suhu warna kanggo anget, adhem, lan awan.Gulu gooseneck sing fleksibel lan penjepit sing kuat karo karet empuk nyedhiyakake cahya ing endi wae, lan klip sing kuat nggawe gampang dipasang.Ngidini sampeyan ngarahake cahya menyang papan sing dibutuhake, kanthi akeh ruang meja.Becik digunakake ing kamar turu utawa kamar turu bocah-bocah, lampu kerja iki duwe gulu plastik lan logam ireng sing nambah fleksibilitas lan keluwesan, dadi fungsional lan atraktif.Lampu clip-on iki minangka tambahan sing apik lan praktis kanggo omah utawa kantor.

  • E27 traditional design table lamp wireless charging for phone desk lamp with USB Charging Port

    Lampu meja desain tradisional E27 pangisi daya nirkabel kanggo lampu meja telpon kanthi Port Pengisian USB

    Port USB & pangisian daya nirkabel E27 lampu meja desain tradisional, pangisi daya nirkabel kanggo meja telpon
    Nalika ngrancang lampu iki, aku utamane diilhami dening pabrik-pabrik lawas lan pengin nggawa perasaan iki menyang omah.Kap lampu gedhe ing logam kontras karo lapisan krim sing nggilap ing njero.Iki, bebarengan karo rincian gedhe, nggawe rasa industri.

    Lampu pangisi daya nirkabel kanthi port pangisi daya USB dikenal amarga kompatibilitas karo umume piranti.Iki tegese karo lampu pangisi daya nirkabel pokok, sampeyan bisa ngisi piranti Qi beda kalebu Samsung Galaxy lan iPhone etc. Lampu uga kuat lan bisa dimmed kanggo tingkat padhange beda;dadi bakal luwih cocog karo sampeyan.Apa maneh, padha banget kuat lan efisien, nambah cahya ing saben papan.Kabar apik yaiku lampu iki awet banget amarga digawe saka bahan sing berkualitas.

  • Metal LED Table Lamp Eye protect Dimmable Reading Night Light Acrylic lamp shade touch dimmer bedside lamp

    Metal LED Table Lamp Mripat nglindhungi Dimmable Reading Night Light Acrylic lamp shade tutul dimmer bedside lamp

    Iku kasusun saka basa tripod logam lan pigura, kabeh stainless steel.3 batang ngemot 3 tulip kaca satin.Wis tombol on / off sing ngidini 3 posisi cahya.Saben iyub-iyub kaca wis aman dianakaké dening ring aksi spring logam ing basa stainless steel.

  • Modern Surface Mounted Ceiling Light Led Ceiling Lamp Nordic light Round shape

    Modern Surface Mounted Ceiling Light Led Ceiling Lamp Nordic light wangun bunder

    Lampu gantung cincin LED Lingkaran MPLT menehi omah sampeyan modis kanthi simetri lampu bidirectional.Lampu liontin cincin sing hemat energi iki narik kawigaten lan kagum kanthi suasana berlapis sing nggawe aksen langit-langit sing apik nalika madhangi ruangan sampeyan ing wektu sing padha.

    Ngrangkul teknologi cahya modern, desain optik inovatif lan kesederhanaan geometris, MPLT Circle minangka potongan sing sampurna sing ndadekake swasana sing nyenengake lan nambah karakter sing rada nyenengake ing kamar.Cocog kanggo aplikasi omah lan komersial, lampu gantung sing apik banget iki katon paling apik ing ruang kontemporer kayata ruang tamu, ruang makan, restoran, kafe, restoran, studio, lan loteng, lan liya-liyane.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2