• product_bg

Cahya Ruang Urip Mewah

Katrangan singkat:

Diprodhuksi dening MPLT, lampu lantai kasebut narik kawigaten kanthi wujud asli sing atraktif lan cahya sing apik banget, nyedhiyakake kecanggihan modern kanthi visual sing nggumunake.Ciptaan sing narik ati minangka perkawinan desain lan teknologi sing sampurna tanpa kompromi.Lampu iki luwih saka mung lampu lantai sing nyedhiyakake cahya kualitas dhuwur.Iki uga minangka pertunjukan, nggawa sentuhan seni menyang ruang interior lan nggawe hubungan emosional antarane wong lan dekorasi arsitektur.Iki nampilake tampilan sing canggih kanthi bentuk sing resik, ngrayakake keajaiban cahya liwat teknik optik sing canggih.Cahya visual sing nggumunake nyedhiyakake kombinasi dual suasana sing nyaman lan penekanan sing apik.

Kanthi nyuda wujud lan perhatian sing ora kompromi kanggo rincian, Sento Terra terus ngupayakake desainer Jerman kanggo kesederhanaan visual lan keunggulan teknik.Desain sing nggumunake nandheske ekspresi murni saka estetika minimalis, mbantu nyampur karo setelan modern, dadi ruang tamu, kamar turu utawa kantor.


Detail Produk

Tag produk

2
23
1
1
(3)
(2)
(4)

Telung Lmp lampu lantai

1) fungsi dimming memori tombol;

2) Padhange sumber cahya LED 3 * 5W 3000K alus lan luwes, lan sawetara padhange bisa diatur miturut kabutuhan pangguna: 10% ~ 100%;

3) Bisa diselehake ing kamar turu, ruang tamu, sinau, lan liya-liyane iku lampu lantai njero ruangan sing unik;

4) Putih jade kaca flying saucer meneng kap lampu;

5) Werna bisa: Black / White / sand nikel, etc;

Packing karton
Aplikasi ruang tamu / pawon / hotel / cafe / dekorasi njero ruangan / lsp.
Warna Lampu krom
Ukuran D250 * H1465.3 MM
Garansi 3 taun
421

Kapabilitas Pasokan

100000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

karton

Pelabuhan

shenzhen

Jumlah (potongan) 1 - 500 > 500
Est.Wektu (dina) 25 Kanggo rembugan

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

certificate_img

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

Kualifikasi tim sales sing kuwat lan profesional mesthi ana ing kene karo sampeyan 36 jam.Pls bebas ngubungi kita kapan wae yen sampeyan butuh dhukungan profesional kanggo peralatan lampu.

MINGPIN PHOTOELECTRIC LIGHTING CO., LTD

Alamat: No. 12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita