• product_bg

Sudut sing bisa diatur Permukaan Dipasang Lampu Kanggo Lampu Sorot Omah Led Sorotan Lampu Langit-langit Led Lampu Dinding Dalam Ruangan

Katrangan singkat:

Strip lampu sorot linier multi-lampu kanthi warna putih matte kanthi sirah poros silinder cendhak sing ana ing piring persegi panjang sing jero kanthi sudhut bunder.Sorotan iki becik kanggo pawon, ing ngendi wae dibutuhake cahya ekstra, sampeyan bisa nyetel cahya kanggo ngarahake persis ing ngendi sampeyan butuhake.Sampeyan bisa milih kanggo nggunakake ing langit-langit utawa ing tembok.


Detail Produk

Tag produk

主图 (2)
主图 (3)
1
1
细节 (3)
细节 (2)
(5)
细节 (6)
细节 (4)

Ringkesan

Tipe ltem Sorotan
warna 3000K, Suhu Putih Anget (CCT)
Efisiensi Cahya Lampu (m/w) 70
Indeks Rendering Warna (Ra) 90
Sumber cahya LED
Dhukungan Dimmer NO
Layanan solusi lampu Desain lampu lan sirkuit, tata letak CAD otomatis, Instal Proyek.
Aplikasi Hotel, Lampu Led Indoor
Gaya Desain Minimalis
Umur (jam) 30000
Wektu kerja (jam) 30000
Bobot produk (kg) 0.6
Tegangan Input (V) 220-240
Fluks Cahya Lampu (lm) 388/776/1164
Bahan Body Lampu Kab alumunium
Panggonan Asal Guangdong, China
Jeneng merek Wonled
Nomer Model DC08021-01A
Rating IP Ip20
Garansi (Taun) 3-Taun
Sertifikasi CE RoHS SAA
daya 11w
Bahan Aluminium
warna matte putih
Ukuran D45*46*1 67 MM
Drver KEDHO1 2S0250NR12A7
MOQ 100 Pcs

 

certificate_img

Kapabilitas Pasokan

100000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

karton

Pelabuhan

shenzhen

Jeneng produk Lampu tembok
Ukuran D45*46*167/D45*46*247/D45*46*427
Packing Karton
Aplikasi ruang tamu / kamar turu / toko / pusat blanja / lsp.
Garansi 3 taun

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita