• product_bg

Kaca lampu kap lampu nordic lampu langit-langit lampu modern kanggo omah dipasang

Katrangan singkat:

Nganggep tugas lengkap kanggo nyukupi kabeh kabutuhan para pembeli;entuk kemajuan sing terus-terusan kanthi promosi kemajuan para klien;tuwuh dadi partner koperasi permanen final klien lan nggedhekake kapentingan purchasers kanggo Pabrik Promosi China Metal Ceiling Light / Metal Pendant Light, We warmly welcome partisipasi gumantung ing keuntungan bebarengan ditambahaké ing cedhak mbesuk.

Pabrik Promotional China Pendant Light, Lampu Langit-langit, Ing mangsa ngarep, kita janji bakal nyedhiyakake produk lan solusi sing berkualitas tinggi lan luwih larang regane, luwih efisien sawise layanan dodolan kanggo kabeh pelanggan ing saindenging jagad kanggo pangembangan umum lan entuk manfaat sing luwih dhuwur.


Detail Produk

Tag produk

2
3
1
1
1
 (2)
细节 (4)

Kualitas dhuwur saka kap lampu kaca nordic lampu langit-langit lampu modern kanggo dipasang ing omah

1) 4G remot kontrol lan brightness dimmable

2) Led 3000K nduweni fungsi dimming kanggo nyetel padhange sing marem miturut kabutuhan pangguna

3) Bisa digunakake ing ruang tamu lan papan njero ruangan liyane

4) Werna bisa: aluminium + wesi + kap lampu kaca giok putih

Ukuran (MM) 15*320*110
Daya (W) 40
Packing karton
wangun persegi dowo
certificate_img

Kapabilitas Pasokan

100000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

karton

Pelabuhan

shenzhen

Efisiensi (lm/w) 80
Tegangan Input (V) 220-240V
IP standar 20
Garansi (Taun) 3-Taun
Instal Gaya Lumahing dipasang

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

Kualifikasi tim sales sing kuwat lan profesional mesthi ana ing kene karo sampeyan 36 jam.Pls bebas ngubungi kita kapan wae yen sampeyan butuh dhukungan profesional kanggo peralatan lampu.

MINGPIN PHOTOELECTRIC LIGHTING CO., LTD

Alamat: No. 12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita