• product_bg

Modern Surface Mounted Ceiling Light Led Ceiling Lamp Nordic light wangun bunder

Katrangan singkat:

Lampu gantung cincin LED Lingkaran MPLT menehi omah sampeyan modis kanthi simetri lampu bidirectional.Lampu liontin cincin sing hemat energi iki narik kawigaten lan kagum kanthi suasana berlapis sing nggawe aksen langit-langit sing apik nalika madhangi ruangan sampeyan ing wektu sing padha.

Ngrangkul teknologi cahya modern, desain optik inovatif lan kesederhanaan geometris, MPLT Circle minangka potongan sing sampurna sing ndadekake swasana sing nyenengake lan nambah karakter sing rada nyenengake ing kamar.Cocog kanggo aplikasi omah lan komersial, lampu gantung sing apik banget iki katon paling apik ing ruang kontemporer kayata ruang tamu, ruang makan, restoran, kafe, restoran, studio, lan loteng, lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

 (2)
 (3)
1
(2)
(3)
(2)
(4)

Metalwork ring-shaped digawe saka aluminium lan tliti direkayasa kanggo menehi tampilan rapi.Bingkai bunder aluminium dilengkapi potongan presisi, iyub-iyub PC tahan impact sing menehi keseimbangan sing paling optimal kanggo difusi cahya lan transmisi cahya.

1) 13 taun pengalaman ing industri lampu hiasan interior.

2) ODM & OEM

3) Desain profesional lan tim pangembangan, tim perdagangan manca sing apik.

4) Kanggo nyedhiyakake pelanggan produk sing berkualitas lan pengalaman blanja sing nyenengake.

5) We duwe departemen Processing hardware kuwat, kalebu pipe wesi, tabung fleksibel, die casting, lumahing uyuh.

Ukuran (MM) 760*400*181
Daya (W) 30
Packing karton
Bobot (KG) 2
Picture Example

Kapabilitas Pasokan

100000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

karton

Pelabuhan

shenzhen

Jumlah (potongan) 1 - 100 > 100
Est.Wektu (dina) 15 Kanggo rembugan
Modern Surface Mounted Ceiling Light Led Ceiling Lamp Nordic light Round shape (1)

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.

certificate_img

Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

Kualifikasi tim sales sing kuwat lan profesional mesthi ana ing kene karo sampeyan 36 jam.Pls bebas ngubungi kita kapan wae yen sampeyan butuh dhukungan profesional kanggo peralatan lampu.

MINGPIN PHOTOELECTRIC LIGHTING CO., LTD

Alamat: No. 12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita