• product_bg

Lampu tembok gaya modern saka kain lamp shade lampu sorot lampu bedside kanggo dekorasi kamar turu

Katrangan singkat:

Lampu tembok LED nduweni omah aluminium die-cast lan iyub-iyub kain, dipasangake karo lampu sorot sing dipimpin cilik sing awet lan nggawa teknologi LED canggih kanggo karya logam sing elegan kanggo nggawe suasana sing anget lan ngundang.Desain sing langgeng lan nengsemake iki nambah gaya lan keamanan kanggo kamar turu, ruang tamu, lorong lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

3)
主图 (2)
1
细节 (2)
细节 (3)
细节
细节 (4)

Ringkesan

Lampu tembok LED nduweni omah aluminium die-cast lan iyub-iyub kain, dipasangake karo lampu sorot sing dipimpin cilik sing awet lan nggawa teknologi LED canggih kanggo karya logam sing elegan kanggo nggawe suasana sing anget lan ngundang.Desain sing langgeng lan nengsemake iki nambah gaya lan keamanan kanggo kamar turu, ruang tamu, lorong lan liya-liyane.

105

Kanthi siluet retro sing khas, cangkang lentera kain dramatis ing ekspresi seni nalika nggawa getaran kulawarga sing anget.Werna kain sing apik lan kontur iki nambah sorotan logam cilik ing sisih ngisor kanggo sentuhan dekoratif.Logam & kain sing elegan, gaya retro sing apik gayane, katon langgeng.

Jeneng produk lampu tembok LED
Bahan Produk logam + kain
Packing karton
Aplikasi bedside / sofa / lsp.
Garansi 3 taun

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

certificate_img

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita