• product_bg

Lampu meja modern logam lampu meja nirkabel|Lampu Meja LED sing bisa diisi ulang

Katrangan singkat:

Lampu Meja Modern digunakake kanggo 8-10 jam kualitas dhuwur Lampu Meja LED sing bisa diisi ulang.Wangun unik, dimmable tutul 3-langkah, desain optik inovatif lan kesederhanaan geometris.Lampu meja iki sampurna kanggo ruang tamu, bar musik, camping, hiking lan lelungan, lan sapiturute. Iki minangka lampu meja sing dipimpin cilik sing tahan lama lan nggawa teknologi LED canggih kanggo karya logam sing elegan kanggo nggawe suasana sing anget lan ngundang.


Detail Produk

Tag produk

D922031801 (3)
D922031801 (2)
D922031801

Lampu Meja Modern digunakake kanggo 8-10 jam kualitas dhuwur Lampu Meja LED sing bisa diisi ulang.Wangun unik, dimmable tutul 3-langkah, desain optik inovatif lan kesederhanaan geometris.Lampu meja iki sampurna kanggo ruang tamu, bar musik, camping, hiking lan lelungan, lan sapiturute. Iki minangka lampu meja sing dipimpin cilik sing tahan lama lan nggawa teknologi LED canggih kanggo karya logam sing elegan kanggo nggawe suasana sing anget lan ngundang.

Suhu Warna (cct) 3000K
Bahan Body Lampu Kab alumunium
Tegangan Input (v) 5v
Aplikasi Kamar Livina
Garansi (Taun) 3 taun

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita