• product_bg

Lampu Gantung Lampu Gantung LED Lampu Gantung Remote Control Lampu Bentuk Nordic

Katrangan singkat:

Lampu gantung LED wonled kanthi desain minimalis Nordic.Lampu gantung kabeh digawe saka bahan aluminium, sing nduweni efek boros panas sing apik lan bobot entheng.Kanthi desain optik sing inovatif lan wangun geometris sing prasaja, lampu gantung iki minangka potongan sing sampurna kanggo nggawa kecemerlangan menyang swasana sing mulyo lan nambah sentuhan karakter kanggo nandheske suasana ruangan.Lampu gantung sing canggih iki cocog kanggo aplikasi omah lan komersial lan katon paling apik ing ruang modern kayata ruang tamu, ruang makan, kafe, studio lan loteng.


Detail Produk

Tag produk

asdsa (3)
asdsa (1)
asdsa (1)
asdsa (2)

Lampu gantung LED wonled kanthi desain minimalis Nordic.Lampu gantung kabeh digawe saka bahan aluminium, sing nduweni efek boros panas sing apik lan bobot entheng.Kanthi desain optik sing inovatif lan wangun geometris sing prasaja, lampu gantung iki minangka potongan sing sampurna kanggo nggawa kecemerlangan menyang swasana sing mulyo lan nambah sentuhan karakter kanggo nandheske suasana ruangan.Lampu gantung sing canggih iki cocog kanggo aplikasi omah lan komersial lan katon paling apik ing ruang modern kayata ruang tamu, ruang makan, kafe, studio lan loteng.

Suhu Warna (cct) 3000K
Bahan Body Lampu Kab alumunium
Tegangan Input (v) 100-240V
Aplikasi Kamar Livina
Garansi (Taun) 3 taun
Ukuran D490 * 1200 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita