• product_bg

Lampu meja desain tradisional E27 pangisi daya nirkabel kanggo lampu meja telpon kanthi Port Pengisian USB

Katrangan singkat:

Port USB & pangisian daya nirkabel E27 lampu meja desain tradisional, pangisi daya nirkabel kanggo meja telpon
Nalika ngrancang lampu iki, aku utamane diilhami dening pabrik-pabrik lawas lan pengin nggawa perasaan iki menyang omah.Kap lampu gedhe ing logam kontras karo lapisan krim sing nggilap ing njero.Iki, bebarengan karo rincian gedhe, nggawe rasa industri.

Lampu pangisi daya nirkabel kanthi port pangisi daya USB dikenal amarga kompatibilitas karo umume piranti.Iki tegese karo lampu pangisi daya nirkabel pokok, sampeyan bisa ngisi piranti Qi beda kalebu Samsung Galaxy lan iPhone etc. Lampu uga kuat lan bisa dimmed kanggo tingkat padhange beda;dadi bakal luwih cocog karo sampeyan.Apa maneh, padha banget kuat lan efisien, nambah cahya ing saben papan.Kabar apik yaiku lampu iki awet banget amarga digawe saka bahan sing berkualitas.


Detail Produk

Tag produk

(2)
主图 (3)
1
1
细节 (2)
细节 (3)
细节 (4)

Katrangan

1) On-off ngalih ing optik garis sabuk ireng;

2) Led 3W 3000K sumber cahya condensing, anget, padhang lan alus;

3) Bisa digunakake kanggo maca lan nggarap, kanthi fungsi proteksi mata kanggo nyuda rasa kesel;

4) Bisa diselehake ing meja, bedside, etc;

5) Kompak, trep lan bisa dipindhah;

6) Selang bisa nyetel arah iradiasi ing kabeh arah;

Ukuran (MM) D180*H410
Daya (W) 40W
Packing Karton
Bobot (KG) 2
83

Kapabilitas Pasokan

100000 Piece / Piece saben Sasi

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan

Pelabuhan

shenzhen

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

certificate_img

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

Kualifikasi tim sales sing kuwat lan profesional mesthi ana ing kene karo sampeyan 36 jam.Pls bebas ngubungi kita kapan wae yen sampeyan butuh dhukungan profesional kanggo peralatan lampu.

MINGPIN PHOTOELECTRIC LIGHTING CO., LTD

Alamat: No. 12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita