• product_bg

3W klip lampu kamar turu ing jejere clamp cahya kamar maca bocah-bocah ing mateni ngalih lampu meja

Katrangan singkat:

Lampu kerja kanthi warna ireng iki minangka lampu klip serbaguna sing praktis lan apik gayane sing dirancang kanggo digunakake ing ngendi wae lan kanggo acara apa wae.Lampu meja LED bisa gampang dipasang lan dipasang ing macem-macem perabot, kayata meja utawa rak, lan duwe fitur dimming telung tingkat kanthi padhang sing bisa diatur lan kontrol suhu warna kanggo anget, adhem, lan awan.Gulu gooseneck sing fleksibel lan penjepit sing kuat karo karet empuk nyedhiyakake cahya ing endi wae, lan klip sing kuat nggawe gampang dipasang.Ngidini sampeyan ngarahake cahya menyang papan sing dibutuhake, kanthi akeh ruang meja.Becik digunakake ing kamar turu utawa kamar turu bocah-bocah, lampu kerja iki duwe gulu plastik lan logam ireng sing nambah fleksibilitas lan keluwesan, dadi fungsional lan atraktif.Lampu clip-on iki minangka tambahan sing apik lan praktis kanggo omah utawa kantor.


Detail Produk

Tag produk

(2)
主图 (3)
主图
1
细节 (3)
细节 (2)
细节 (4)

Ringkesan

Ukuran (MM) 35*250
Daya (W) 3
Packing Karton
Bobot (KG) 0.5

Lampu Wonledlight duwe sertifikat GS, CE, RoHS, REACH, SAA, CUL, TUV lan liyane.

certificate_img

Kanthi kualitas dhuwur lan rega lampu sing tepat.Lan iku The industri-leading R & D tim technical terus-terusan mbenakake kinerja produk lan develops produk nemen kanggo ketemu pasar ganti kabutuhan Produsèn cahya, duwe 13years liyane jaban rangkah sade kanggo cahya Jadwal coiling lamp, lampu meja, lampu lantai, wall lamps, pendants. lan lampu olahraga.Kanthi proses lan mekanisme koordinasi chain sumber sing sampurna, bisa koordinasi kanthi cepet lan cocog karo pasokan lan panjaluk, ngerteni manajemen rantai pasokan sing ramping lan nggawe nilai kanggo para pelanggan.

process img

Yen sampeyan produsen lampu jaban rangkah, wonledlight minangka pilihan sing paling apik kanggo lampu lan lampu sampeyan.Amarga kabeh ngerti pabrik China minangka jagad pabrik ing global.Kanthi mesin produksi otomatis kanggo kualitas dhuwur lan produksi kapasitas produksi dhuwur lan rega competitive lan layanan apik.

manufacturer

Kualifikasi tim sales sing kuwat lan profesional mesthi ana ing kene karo sampeyan 36 jam.Pls bebas ngubungi kita kapan wae yen sampeyan butuh dhukungan profesional kanggo peralatan lampu.

MINGPIN PHOTOELECTRIC LIGHTING CO., LTD

Alamat: No. 12, Poling Street, Qingxi Town, Dongguan, Guangdong, China


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita